Natti

glömde berätta min lilla hemlis haha 
 nej men jag har färgat håret mörkbrunt nu, ser nästan svart ut.. lägger upp en bild i morgon.
Men jag tror att jag är nöjd  haha. Blev lite osäker först men börjar bli van med det nu och känns som att ja har fått tillbaka mitt utseende som ja hade när ja träffa robin första gången (svarthårig) haha , fast lite har ju förändrats i utseendet sen dess
när mamma kom hem så åkte vi och tittar ridstövlar på lyckås, hittade ett par som ja ville ha men fanns inte i min storlek så vi åker dit när dom fått in dom  Men fick med mig en ridhjälm hem hihi.
Märket "Euro-Lite" och kostade 850 :-
 
sen så åkte vi och handla lite mat och så..körde lite,går bara bättre och bättre!
har precis fått ner en film, American History x har tänkt att se den flera gånger men har aldrig riktigt blivit av haha. Nej nu så ska tvätta av mig sminket och göra mig klar för kvällen, tänkte sova tidigt idag. Men vi hörs i morgon,natti /m.


skoltröttt!

sitter i skolan.. min lektion börjar om tio min. Gjorde sällskap med robin till norrviken i morse sen så drog han till sin polare dom skulle åka skidor (studiedag) ja vill också ! Är så jääävla skoltrött redan !
Måndag i dag, ångest vill bara ha helg. Har två lektioner kvar, sen är ja hemma vid fem. Ska åka och titta ridstövlar med mamma sen så har ja ingen aning om vad som händer i dag. Blir jävligt mycket plugg den här veckan ialf.
Hörs senare / m.

School -.-

Hejsan
Nu sitter jag i skolan har precis ätit lunch , falukorv med potatismos .. De var väl lite sädär .
Igår hade vi strömavbrott hur länge som helst . Helt kolsvart och inge att göra .. Så efter ett tag drog jag och träffade min syster och hennes kille . Vi kollade på film och åt och gick till maxi och handla lite . Sen gick jag hem och sov .
Idag gick jag upp runt 7 och fixa  lite sen kom pappa och hämtade 8 ungefär och skjutsa till skolan , då åt jag frulle . Nu har jag haft lektioner och lunch strax ska vi ha tema till halv 3 , skit boring.
Idag vet jag inte alls vad som händer , de får man väl se senare .
Men nu ska jag dra
Byee
/E


söndag..

sööndag today,USCH ja hatar verkligen söndagar..och tanken av att de är MÅNDAG i morgon dödar mig! våra scheman som vi har fått fram till vecka 10 är verkligen värdelösa !!! Jättejobbiga lektioner,slutar sent varje dag och börjar tidigt, suuug!
vi såg en jättebra film igår käll, "green street hulligans"  
och sen så såg vi "dinner for schmucks" den var väl inte lika bra.. 
 

Blev en feting frukost i morse, sen så har vi bara tagit det lugnt hemma.. Vid fyra tiden så åkte vi och handlade med robins pappi och småsyskon och sen blev det donken. Kvällen består av gottigheter och filmmys haha.. nej men nu ska jag börja träna igen, har lovat mig själv det. Men nu så ska ja kila, vi hörs i morgon puss / m.


E

Heej
Idag är det söndag , en tråkig dag alltså eftersom de är skola igen imorgon .. 
Idag vakande jag väl runt 10 tror jag , då gjorde jag frukost och käka och sen tog jag en dusch . Efter duschen har jag väl inte gjort nånting typ , satte mig här vid datan och det e väl de jag gjort . Idag finns de inte så mycket att skriva märker jag .. Men vad om händer resten av dagen/kvällen har jag inte den blakaste om . Blir nog säkert bara hemmakväll .
Men nu tänkte jag sätta på en rulle och vila .
Vi hörs senare eller imorgon .
Byee
/E


Godkväll :)

Godkväll på er allihopa
Nu kom jag precis hem ifrån min syster . Jag åkte dit med min andra syster och hennes kille . Vi åkte väl någon gång runt ett två tror jag sen har vi varit där hela dagen. Vi har kollat tv,film,ätit,umgåtts,pratat,myst med lilla bebisen Nova och bara haft det mysigt och trevligt .
Nu ska jag väl byta om och sånt och sen lägga mig i sängen och sova , ska bli as skööönt . Är ganska trött men de är jag typ jämt .. Nee men nu ska jag sova .
Byee
/E

 

Lilla Nova ♥


hemlis

sitter hemma hos robin.. vi har fikat och firat hans lillebror. Nu väntar vi på att en film ska bli klar..
Sen har ja gjort en sak,vet inte om jag ångrar mig eller inte haha.. ni får veta senare vad det är hihi. nej nu ska jag kila, hörs /m


Yeah


Lördag!


Godmorgon ! Har precis käkat en toast och ska strax hoppa in i duschen..
Robin åkte till skolan vid halv tio,dom har öppethus så ska åka dit och möta honom.. sen så ska vi hem till honom och fira hans lille brorsa Viggo som blir 5 år hihi sötnosen.
Sen så kanske vi ska dra hem till hans morbror och fira honom, egentligen så skulle ja övningsköra till ikea med mamma idag och handla hem en massa men fick ju andra planer..
Nej nu har ja lite brådis.. PUSS på er ! /m


♥♥♥♥

I love you 2day,
I love you 2morrow
Put it together,
And i love you 4ever
Milla Grönstrand in my heart ! ♥♥






 You are my everything !


Yes!

Sluta aldrig önska
Sluta aldrig be
Sluta aldrig hoppas
Under kan ju ske ♥


Ledig

Hejhej
Skrev inte igår tyvärr men var helt sjukt slut igår .. fattar inte varför när jag kom hem åt jag sen la jag mig i sängen och tänkte kolla på en film och då somna jag sen sov jag typ resten av kvällen . Så himla trött . Vi åkte skidor i flottsbro igår med skolan men brukar inte bli så trött av att åka skdor , skit skumt . Men så det var väl min dag igår .
Idag är det fredag och jag är ledig , as skönt . Vaknade runt 10 ungefär tror jag . Då gjorde jag frukost och lite så , kollade lite på tv oxå . Finns inte så mycket att göra här hemma men nu sitter man här framför datan  haha . Men idag har jag inte den blekaste vad som händer faktiskt de får man väl se lite senare .
Men nu tänkte jag ta en dusch faktiskt , men hörs senare eller imorgon .
Byee
/E


GRATTIS PAPPA :D<3

Godmorgon. ska snart gå till bussen och åka till skolan, SUCK!
Idag var en sån dag som jag verkligen tvingade mig själv upp ur sängen, fyfan vad trött jag är. Har fått i mig en macka och lagt på lite smink,orkar inte fixa håret. I dag fyller min älskade pappa år,vääärldens bästa ! Så efter skolan åker ja hem drir och fixar lite på rummet sen kommer robin och brorsan och hans tjej hit. Så ska vi äta och fika & lite sånt.. Sen tror jag att de bara blir en hemma kväll. /m.
Verkligen världens bästa pappa och vän! Love you pappi ♥


SAKNAR !

Åh, ta mig tillbaka ! Saknar det utav bara helvete, och blir ännu mera sugen nu när min älskade nadja sticker i från mig till Thailand i två veckor, den bitchen ! Men vi ska tillbaka till mallis, och jag lääängtar som satan.
bjuder på vissa bilder.. och ja, jag är medveten om min hårfärg ! Det var den tiden som ja färgade sönder mitt hår och som robins syrra fick klippa av det. Det har ju växt en bit sen dess och blivit bättre, tack och lov. Nej det här var sista inlägget för kvällen. /m.

Mallis Sum 2010


<3


oavsett vad som händer så kommer jag alltid att finnas där för dig.
Du är det finaste en människa kan få..Jag Älskar Dig, Emma Lagergren !♥


ÄCKEL VOLVO!

hade ju ridning i skolan, blev typ lite markarbete.. gick väl sådär.
Sen hämtade mamma mig så åkte vi hem så åt ja lite sen så skjutsade hon mig till stallet.. så skulle jag rida ut, men det gick som det gick. Kom typ fem meter utanför stallet sen så åkte jag av haha. Jävla F*TT volvo som kom åkandes i en jävla fart och det rasslade om den som satan och jojje är ju som sagt livrädd för exakt ALLT. så han fick ju panik när den kom i mot oss och ja visade med handen att idioten skulle sakta ner, men självklart så gjorde inte den respektlösa åsnan det.. så joje stegra och hoppa rätt ut framför den så ja ramla av.. snubben bara väjde undan och fortsatte köra. Peka finger och skrek åt han att han skulle stanna men han bara åkte.. hoppas att han åker förbi där någon mera gång, då jävlar asso. Joje var helt gaaalen, han bara trampa runt och flåsade utav bara helvete och var skit stressad och rädd. Så longerade av honom sen fick han vila lite.. synd för behövde verkligen rida, men tänker inte riskera att ramla av och göra mig illa igen.. inte så kul att det blev sån start med tanken på att ja inte har ridit honom på två månader. Menmen.. längtar tills ja tar honom till skolan för då kommer jag verkligen ha tid för att arbeta med honom ordentligt och så.
Menmen.. sen så hämtade pappsen mig så åt ja lite käk tog en dusch och satte mig här. Ska strax åka till statoil och handla läsk med daddi haha.. sen blire filmmys. Btw,rekommenderar filmen jag såg igår,den var jättebra!
Tror jag ska kolla klart på "Yes Man" i kväll. hörs i morrn
Natti /m.
 <-- en bild från när ja var mörkhårig, vad tycks? nej nu måste ja tamefan bestämma mig haha.


torsdag

godmorgon !
tvingade mig upp ur sängen i morse, ville sova vidare var så skönt,men det är de väl alltid haha.
åkte i från märsta,var förseningar..nu sitter ja hemma hos nadja vi ska dra till vh om ett tag och ta bussen till skolan.. då blir det ridning,sen ska jag till joje. I morgon är det fredag,wiie  pappa fyller år också,vet inte riktigt vad vi ska göra. Men vi hörs senare / m.

Slapp dag

Glömde skriva igår men då var jag i skolan sen efter skolan åkte jag hem och gjorde väl i princip inget tog det lugnt käkade och tog ut råttorna en stund och kolla film och höll på att somna men sen så gick jag till konsum och köpte glass , chips och dip.Sen var jag med min syster och hennes kille hela kvällen , vi kolla film och hade det mysigt .
Idag slutade jag 12 sen mötte jag Milla en liten stund innan hon skulle åka mot tc . Efter det tog jag bussen hem och då hoppade en killpolare på så fick sällskap på bussen . Sen gick jag hem och hämta lite grejer sen drog jag till pappa där min syster var . Vi kollade lite på solsidan..pappa fick första säsongen i julklapp. Sen tog hon en dusch och sen jag sen när vi var klara tog vi bussen till handen och sen tåget till vh . När vi kom dit frog vi till konsum och köpte varsin bulle, munk och läsk och disktrasa för pappa behövde det . sen gick vi till min systers nya lägenhet där pappa fixa nytt golv och lite sånt , den e väl snart klar näst nästa helg ska dom flytta in sen i mars kommer lilla ungen . Då är man moster till 2 ungar haha
Sen åkte vi med pappa hemåt vi köpte donken på vägen hem , känns som man ätit mycke skit på senaste tiden-Åkte med ner till pappa och så åt vi , nu sitter jag här och kollar på tv med syrran men ska typ börja dra mig mot morsan så vi hörs imorrn . Då blir det skidåkning med skolan haha.
Men nu ska jag dra
/e.

Godnatt

efter skolan så åkte jag och mötte emma en liten stund vi typ chillade runt lite tills mitt tåg till tc gick.
Där mötte jag robin & hans polare så åt vi lite på donken och sen så plockade hans pappa upp oss. Så åkte vi runt lite med honom, han jobbar för posten liksom.. sen så åkte vi med honom hem, stannade påvägen och köpte lite onyttigt också.. MÅSTE börja gymma nu igen fan. Väntar på att en film ska bli klar,sen blir det bara mys i kväll.
Obsessed heter filmen..verkar faktiskt jättebra! Börjar klockan kvart i ett i morgon så det är skönt, sen har vi bara en lektion (ridning) tror de blir hoppning.. sen efter skolan så drar jag till stallet och rider min älskade joje.. känns som att det var ååår sen,fast det var ju faktiskt månader sen. Men vi hörs i morgon,natti /m.


tisdag

har precis smörjt in mig med body butter "kokos" älskar lukten! bastat och tagit en kalldusch för en gångs skull haha. nadjas pojke hämtade oss i skolan, skööönt..slapp man vara hemma klockan fem 
när mammsen kom hem så åkte vi och köpte ridväst till mig.. behövde verkligen en. hatar att rida med väst har aldrig gjort de innan ja blev tvingad till de i skolan. tycker de är så obekvämt ! men tackar gud för att ja gjorde de när ja ramlade av sist asso. Men nu köpte ja en riktigt skön och bra jävel. Den formar sig efter kroppen och så.. hon fick byta ut lite delar till den så att den passade perfekt hihi, så har en lite specialare haha nä men rekommederar den  märket " Charles Owen" och de är ju riktigt bra,gillar hjälmarna också..funtar på att köpa en. Köpte västen på Lyckås den kostade lite över 2000 kr tror jag. Sen köpte jag ett par ridvantar också,ville ha ett par lite varmare.. Blev inge storhandling med mat,mamma åkte tidigare från jobbet för hon har blivit sjuk,feber och så.. Så blev mat hem igen.. donken BLÄ! så less så att de inte finns.
 så ser västen ut..
I morgon slutar ja tidigt, skönt som fan 
sover hos robin I think.
Nej nu ska jag lägga mig och kolla film,hörs i morgon byeeee. /m.


SKOLTRÖTT !

sitter i skolan, har tre lektioner till GUSH ! vill bara hem och slagga, är så jääävla skoltrött.
sen när ja slutat så ska ja dra och handla med mamma, måste köpa en ridväst och lite andra grejer.. sen ska jag nog köra lite också. Men vi hörs i kväll ciao / m.

...

Heej o godkväll alla :)
Har varit riiiiktigt sämst på att skriva ska försöka ändra det men varit lite nu .. Har ingen pojkvän längre om man säger så kanske det räcker :(
Men igår var jag hos min syster i sundbyberg och fika och åt middag och hade det jätte mysigt , gosade med lilla bebisen Nova också :) Kom hem runt tolv typ .
Idag blev det ingen skola för mig orkade inte och var trött som fan . träffade Milla en stund lite senare och vi drog till stallet oså :p efter stallet när jag kom hem åt jag mat sen tog jag ett skönt avslappnande bad och sen hänga tvätt och sen blev det tv . Sitter framför tv nu men tänkte dra in till rummet och lägga mig i sängen och sätta på en rulle och försöka sova .. e så trött och har tråkigt möte imorgon , men nu ska jag dra
Byeebyee
/Emma


godnatt


drog hem till emma, vi kolla film och lite sånt. sen så drog vi till stallet en stund.. sen hämtade mamma oss så körde jag lite och så köpte vi kebab hem. Sitter och snackar med robin i telen, ska snart duscha sen kolla på "Det okända" och äta lite frustna bär med glass tihi. godnatt på er,vi hörs i morgon /m.


måndag

godmorgon.
har precis ätit frulle,ska strax göra mig i ordning och sen åka hem. Robin ska dra och träna med sin kompis,och ja träffa lilla emmis. Orkade verkligen inte med skolan,började ändå inte förens klockan kvart i ett.
Blev en till film igår,"forgetting Sarah Marshall" eller "dumpad" som den heter på svenska. Riktigt bra film.

nu ska jag fixa mig, hörs senare /m.

dålig uppdatering..

Har varit dålig uppdatering..
I fredags efter skolan så drog jag ut och åkte lite med nadja och hennes pojkvän.. sen så mötte jag upp robin i terminalen sååkte vi hem till mig. Vi var inne hela kvällen och kolla tv osv. Sen tidigt på morgonen på lördagen så skulle vi gymma med robin kompis johan men när vi kom till centralen så kom jag på att jag hade glömt mina shorts, alltid något. As irreterande så jag drog till sollentuna centrum och kolla runt medans dom gymma. Sen så åkte vi mot mig och pappa hämtade oss i terminalen så köpte vi donken till middag och kolla lite tv .. sen vid sex tiden så åkte vi hem till robin. Vi kollade på en film som heter " Easy A"
Den var bra, lite överdriven men rekommenderar den ändå. Sen så blev det lägg dags..
Vaknade skaplig tid i morse sen en dusch och frulle sen åkte vi till Ikea med robins småsyskon och pappa.. sen kollade vi på en film som heter " van wilder 2" den var väl sådär.. Åt för en liten stund sen,hans syskon åkte precis.. snart blir det film igen haha.. men vi hörs i morgon / m.


Tjenaa

Hejhej :)
Idag har det varit skola fast vi var på vasa museet , inte det bästa som finns . När vi var klara där så åt vi på någon italiensk restaurang det var väl lite sådär.. Sen efter det tog vi tåget ifrån tc hemåt . När jag kom hem så hämta jag lite grejer sen drog jag till en killpolare . Vi har tagit det lugnt och ätit lite , snart ska vi dra till maxi och köpa lite godis :D  Sen lite senare blir det film och bara hare trevligt .
Men nu ska jag kila , skriver senare eller imorgon .
Byeebyee
/Emma

rösta !

Godmorgon, äääntligen fredag,fler som känner lika dant?
Ska strax sminka mig,har nyligen fixat håret.. sen klockan åtta kommer min vän nadja och hennes pojkvän och hämtar upp mig. Han fick körkort igår,så säger bara GRATTIS JOCKE !  slutar innan lunch,jävligt tur det för jag hade aldrig orkat gått till skolan i dag annars. Sen så ska jag möta robin så ska vi hem hit. Har inte gymmat något men igår körde jag ett pass hemma "platt mage och stark rygg" haha var fan as jobbigt. Men i morgon blir det gymma med robin !
Juste, min näst äldsta storebror David,vill komma med i Big Brother.. så SNÄLLA gå in på Big Brothers sida på Facebook och gilla den,sen skriver ni "DAVID PÅLMAN" på ett inlägg och gillar hans status som han lagt upp där.. Den är väldigt långt ner haha,men ni som gör det är GULD värda för jag måste få se min bror i Tv. Kan bara tänka mig hur det skulle se ut haha,tro mig ni skulle också vilja se honom där  ! /m.


Halloj

Heej :) 
Just nu har ja inte varit bra på att skriva men ska bli bättre ..  Men de har inte hänt så himla mycket bara skolan typ sen tagit det lugnt . Idag har jag inte varit i skolan , mådde inte så bra imorse så idag har jag slappat och sovit kollat tv och film och tog en dusch nyss , riktigt nice . Nu om ett tag kanske jag ska träffa en killpolare får se om de blir så , jag är lite sådär glad just nu . Ne men nu tänkte jag torka håret oså :) Vi hörs senare eller imorgon.
Byeebyee
/Emma


/m.


När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag


!


Om du ska gå bakom min rygg kan du passa på att kyssa mitt arsle när du ändå är där !


slapptorsdag

blev ingen skola för mig i dag, mår lite halv dåligt..
fick dra tidigare i från skolan igår,hem och duscha snabbt sen fixa i ordning sig.. sen åkte jag och pappsen in till stan och hämta upp mamma sen åkte vi och käkade mat och efetr det blev det sture bion. Vi såg Winter's Bone. Jag vet inte om jag ska rekommendera den eller inte,den var konstig på ett sett men ändå ganska skön haha älskar ialf dialekten ! Efter bion så åkte vi raka spåret hem, jag la mig ner i sängen helt död och somnade på några minuter.. vet inte varför jag blev så trött haha. Nu sitter jag här,ska strax klä på mig och få i mig lite frulle senare blir det att städa rummet och andra tråkigheter. Vi hörs senare / M.  

onsdag

sitter i skolan har lunchrast,red innan lunchen..gick helt okej.
Har världens träningsvärk i ryggen & rumpan, haha rumpan är värst så var lite jobbigt på ridningen men det gick hihi. Ska strax på lektion,sen så ska ja hem duscha och fixa mig och sen åka in till stan med pappa och möta mamma.. så ska vi väl typ käka där och så..
Blev inge gymma,as synd för ja var fett taggad haha men kommer ju fler dagar.
Men vi hörs i kväll ! / M.

onsdag

sitter i skolan har lunchrast,red innan lunchen..gick helt okej.
Har världens träningsvärk i ryggen & rumpan, haha rumpan är värst så var lite jobbigt på ridningen men det gick hihi. Ska strax på lektion,sen så ska ja hem duscha och fixa mig och sen åka in till stan med pappa och möta mamma.. så ska vi väl typ käka där och så..
Blev inge gymma,as synd för ja var fett taggad haha men kommer ju fler dagar.
Men vi hörs i kväll ! / M.

duktiga jag :)

Vet ni vad?! jag har lyckats med mitt sluta röka.. är man bra eller bra. Och inte fan ska jag börja igen heller, för jag lever as bra så som jag gör nu.. spenderar mina pengar på bra saker, och min motion är så otroligt mycket bättre..tror att det var många som trodde att ja inte skulle lyckas pga att ja sagt förut att ja ska sluta men så har de inte gått så bra.. kan säga att jag fortfarande tycker att de är lite jobbigt men de försvinner mer och mer med tiden.. tuggar VANLIGA tuggummin som en galning däremot,men de slutar ja nog också med snart haha. nej nu ska ja sova godnatt på er . 
PS. JÄTTEGAMMAL BILD & JA JAG VAR FJORTIS DÄR JAG VET, och ja jag har haft hål i överläppen haha. / m
  


hjäälp


Har jättesvårt för att bestämma mig om jag ska vara mörk eller ljushårig..
Ser för och nackdelar med båda två.
Jag vill vara blond för jag saknar det och jag var faktiskt väldigt nöjd med mitt blonda hår sist,MEN det finns nackdel med det.. för det kommer slita som satan på håret för att bli det,och jag som redan knappt har något hår och precis fått någorlunda bra hår,visst det går att skaffa löshår,men är inte alltid man orkar sätta i skiten. På den där bilden när ja är ljus har jag inget löshår,och där var mitt hår faktiskt bra! Även fast att jag hade blekt det hundra åttio gånger.
Men jag funderar även på svart hår..
Det saknar jag också,tyckte faktiskt om det med.. när jag hade långt svart hår och trivdes kanon i det med. MEN jag lessnade.. det är en färg som man lessnar på ganska snabbt,tyckte att det kändes som att man såg likadan ut typ vad man än gjorde med håret haha vettefan varför för de gjorde jag troligtvis inte, men jag lessnade helt enkelt. Sen så är det ju faktiskt sommar om ett tag, okej är inte ens feb ännu,haha men när sommaren kommer då kommer färgen att blekas och då kommer man få färga och färga hela tiden..plus att ja tyckte utväxten var jobbigare på mörkt hår,för jag såg flintis ut med tanke på att jag är typ mellan blond naturligt. Och till sommaren vill jag faktiskt vara ljus hårig. Jag har bett folk om smakråd och så men alla säger olika hela tiden ! Så just nu har jag halva håret blont & halva svart haha och det trivs jag väl sådär med.. får se hur det blir helt enkelt
/m.


tråkig tisdag

sitter och väntar på käk.. inte så värst jobbigt gympass idag,men blir värre nästa gång.
I morgon så har vi ridning på förmiddagen,markarbete.. får se hur det går den här gången,sist slutade det ju på sjukhuset men hoppas på en mera lyckad lektion ! Kanske ska övningsköra efter maten får se om jag orkar.. sen ska jag faktiskt bara ta det lugnt hemma,orkar inte göra något längre typ haha.. tror jag gått i ide eller något.
Vintern gör mig verkligen deprimerad,finns inte ett skit att göra om dagarna. Och jag undrar när vi ska dra till romme? förra året så blev det ju tidigt i feb,eller a vi åkte till kungsberget(alltså med skolan menar jag)men nu verkar det inte bli av,hm. Den här veckan går såååå långsamt,vi bara ha helg NUNUNU och ser inte fram emot dom kommande veckorna,schemat är hur jävla jobbigt som helst.
Dax för mat nu,vi hörs / M.


Skola..

Hejhej :p
Har tyvärr inte varit så bra på att skriva på sistonde..
Men just nu sitter jag i skolan har rast , är riktigt tråkigt . Fyfan vad jag hatar skolan .
Det har väl inte hänt så mycket , igår sov jag hos pappa för mamma börja spy och mådde inge bra så då ville jag inte sova där :( hoppas hon blir bättre ..
Idag slutar jag halv 3 och klockan e inte ens 12 ..
Nej men nu börjar jag skriver senare igen :)
Byeebyee
/Emma


..

ska strax sminka mig en snabbis sen gå till bussen och åka till skolan. Slutar tidig i dag så det är skönt ! Sen blir det gymma stenhårt sen hem och PLUGGA ! Fyfan.. men har prov på torsdag och gissa hur mycket jag kan ? INGET,heja mig. men vi hörs senare / m.

Bruno Mars- Grenade

Jag älskar låten,texten är så otroligt jävla bra ! / m.

härlig måndag !

sitter och pratar med robin i telen. Tog tåget ifrån sumpan i morse, mötte nadja i handen.
Vi fikade och köpte lite onyttigt,vet att jag ska sluta med sånt men de bara blev så  sen så köpte nadja ett linne på gina tricot och två tröjor på cubus.. vet inte om hon köpte något mer. Jag köpte ett par leggings på Gina Tricot, som jag har väntat på haha. Dom lär ta slut lika snabbt den här gången igen 199 kr
och ett linne som jag tänkte köpa förut det var på rea kostade bara 99 kr  också i från Gina
Inte världens bästa bilder men får duga.. sen hittade jag några andra gamla bilder på kameran sen vi var hos robins farmor på godiset vi köpte haha, inte lite choklad..
efter centrum så drog vi till skolan,hade bara två lektioner sköööönt !
Sen åkte jag hem och mötte emma så körde pappa oss till stallet sen så åkte jag och mötte mamma i haninge centrum så körde jag lite och så köpte vi hem donken. I morgon blir det tamefan stenhård träning haha. Nej nu ska jag kila, men vi hörs i morgon sötnosar natti / M


söndag

godkväll.
Har precis ätit,är hos robins mamma.. hon hämtade oss vid mig, sen så åkte vi förbi hennes kompis på en fika. Och nu sitter vi här, ska strax gå och köpa godis.. haha gick bra med mitt löfte va? nej men på helgerna så är det faktiskt tillåtet. Sen ska vi kolla på film.. börjar inte förens efter lunch i morgon, skööönt! ska trädda nadja och ta en fika och snacka om massa. Men hade fan inte suttit fel med lov nu, jag är redan skoltrött asso.. men jag ser fram emot vecka åtta, kommer bli riktigt najs ! Efter skolan i morgon så blir det stallet, hinner tyvärr inte gymma i morgon.. men finns mer tid i veckan hihi. nej nu ska jag kila vi hörs i morgon natti / m

fredag&lördag

Godmorgon,förlåt för dålig uppdatering.
I fredags så åkte jag hem till robin till fyra tiden, så kollade vi på "megamind" den var faktiskt bra haha.
Sen så somnade jag till filmen, var helt slut.
På lördagen så gick vi upp tidigt, halv nio tror jag klockan var. Så åkte vi med robins pappa till häggvik och hämtade hans småsyskon så åkte vi till Uppsala, till ett äventyrsbad som heter Fyrishov. Har varit där förut, men det var kul .. Robin hoppade i från tian fattar inte hur man vågar, jag hoppade bara i från feman och höll på svimma haha. Sen så åkte vi och käkade kebab, hur jävla stark som helst trodde att jag skulle dö, så kunde typ inte äta något. Seb så åkte vi hem till robins kusiner i rissne lite senare och åt tacos och spela Tv-spel haha och lite annat.. sen så åkte vi hem hit. Somnade vid två typ.. nu sitter ja här och robin ligger i sängen, ska äta frulle sen så ska hans mamma hämta oss så sover vi där i kväll. Hörs kanske senare ciao/m

Today

Hejhej :)
Idag vaknade jag runt 6 men sov vidare till 7 typ :p Sen kom pappa och hämta mig 10 i åtta så åkte jag mot skolan . I skolan fick man vänta typ 1 och en halvtimme för vi skulle ta tio tåget -.- vi skulle till kungsträdgården och åka skridkor lite sådär kul med klassen iallafall . När vi åkt skridskor skulle vi äta och lärarna väljer vart vi ska äta och dom väljer alltid dom konstiga ställen där dom gillar maten men inte alla i klassen , idag åt vi på nåt ställe vet inte vad det hette men vi fick bara välja dagens och där fanns de inge god mat :(
Sen tog jag bussen ifrån gullmars och åkte hem , jätte skönt . Nu tänkte jag ta något att äta blev inte så mätt . Sen och senare vet jag inte vad som händer riktigt det får man see :)
Men vi hörs ;)
/Emma


Gym

Tjaaa :D
Igår blev de gym igen :) riktigt nice . Hade fortfarande träningsvärk i magen så var inte så skönt men härligt att träna ändå . Har inte så mycket träningsvärk idag . Vet inte riktigt hur länge vi tränade men ett tag iallafall .
Efter det så tog vi bussen till vh där gick vi in på konsum Milla köpte risifrutti och ja köpte en mer , mörk choklad och nåt som hette flapjack fast den var inte så god . Efter det tog vi tåget till handen sen fick vi springa lite till bussen . Sen gick ja hemåt och Milla till sig , när jag kom hem tog jag ett bad sen käkade jag och sen tog jag de lugnt hemma resten av kvällen var ganska trött :p
/Emma


ingen skola :)

sitter hemma hos nadja nu haha blev ingen skola för våran del.. missade ändå idrotten och sen var det bara två lektioner kvar och jag hade ändå tänkt att gå tidigare så kändes fett onödigt.
Vi har spelat Kinect  (adventures) var fett jävla kul ! Man får motion plus att det är as roligt, men man ser helt störd ut haha. om ni känner någon som har det, så testa !
Ska till tåget om ca en halvtimme och möta upp robin. Vi ska till fyrishov i morgon med hans småsyskon och pappa,kuligt. / m.

Här är min kära nadja,hihi lite synd att hon blundar bara. Men så sööööt !
Haha hitta en as gammal bild på mig på nadjas data.. nej nu ska vi fortsätta spela .

fredag :D



några bilder jag tog nyss,har precis fixat mig lite.. inget löshår i så mitt hår är jättekort,ja vet
ska alldeles strax gå till bussen och åka till skolan.
Hoppade över idrotten,världens träningsvärk haha
ska åka hem till robin efter skolan kanske tar tjugo över ett bussen men då kommer ja bara gå på en lektion eller så får jag komma hem till robin vid sju.. bussjäveln går fööör sällan!
Men vi hörs i kväll, ha en super bra helg!


Vila i frid


  



Jag saknar dig så mycket min älskade !
Det har gått tre år sedan du försvann,tre år.. jag kan inte förstå det.
Men jag kan fortfarande känna din lukt,din lena päls och höra ditt gnägg.
Du var det bästa som fanns i mitt liv,du var verkligen mitt allt.. och jag vill inte ha några patetiska äckliga kommentarer, för jag lovar en häst är tamefan än bättre vän än du själv.
När jag mådde piss kunde jag bara åka till dig och krama om din rygg borra ner näsan i din päls och bara gråta ut.. du bara stod där och tittade på en som ett frågetecken, men ändå så var det den bästa hjälpen man kunde få när man var nere. Jag sa att om jag skulle förlora dig så skulle jag följa med dig ner i graven men jag ändrade mig efter ett tag då jag förstod att det inte var meningen så.. utan att jag skulle leva kvar för oss båda,det känns så jävla jobbigt att inte ha dig här men jag vet ändå att du finns nära mig . Och jag är tusen procent säker på att vi två kommer återförenas en dag, och när den dagen kommer min vän så kommer jag aldrig att släppa taget om dig. Du är det bästa en människa kan få, vila i frid min kära lilla lady !
♦1994-2008
/m.


,

var helt slut efter gymmet, köpte en risifrutti och åkte hem och duscha.. städade rummet & tvätta.
har ingen vidare stor lust att blogga,piss humor hörs i morgon / M


AS GLAD ! :D

sitter i skolan.. har lunchrast,helt onödigt när man bara kan börja lektionen tidigare och få sluta tidigare.. eller vad säger ni? nu när jag inte röker så skulle ja faktiskt kunna hoppa över alla små raster och korta ner tiden i skolan.
Vill bara sluta så att jag kan dra och gymma haha..JAG ÄR SUPDERDUPER GLAD I DAAAAAAG ! pratade med leffe (stallchefen) och får ta hit pållen på stalltjänsten wiiiiie ! Nu jävlar ska jag och jojje träna asso ! hihi.. nu längtar jag bara tills stalltjänsten är nej nu ska jag på lektion, bloggar senare . puss på er ! / M

Tjabalaba :D

Heeej
Ja nu sitter man här igen nej men vaknade för ett tag sen vet inte helt när men idag blev de ingen skola för mig men hade satt larm och kunde inte somna om .. låg kvar i sängen att tag och vila lite försökte somna om men de gick inte .. så nu e ja klarvaken ne inte riktigt haha men men.. men de blir inge sitta inne hela dagen ändå , de blir gym idag igen ska bli i form nu och köra på ordentligt . har lite träningsvärk från igår men typ bara magen haha men de tränar vi bort hahah xd nej men ska dra och gymma med milliis sen igen iallafall . åker härifrån runt 2 typ så e väl framme typ halv 3 sådär lagom ungefär efter gymmet blir det väl samma som igår hem och duscha och äta sen ta de lugnt eller nåt .
Men just nu sitter jag här och kollar tv , ganska chill . ser inte ut att vara så bra väder idag kallt,mulet och blåser gör de också .. men lite kyla dör man inte av
Nej men nu tänkte jag faktiskt fixa lite här men hörs säkert senare .
Byeebyee
/Emma


Miss it..









Jätte gamla bilder asso . Men saknar mitt hår som de va där, vill ha tillbaka de :( / E


torsdag

Godmorgon.
övningskörde ju igår kväll,gick hur jävla bra som helst ! Körde till tyresö och runt där sen tillbaka till haninge igen och runt här.. sen åkte jag hem och satte mig vid datan ett tag.
pratade med robin tills jag somna och nu i morse så fick man lite sovmorgon hihi. ska ta bussen till skolan som går härifrån om 40 min, så måste börja fixa mig lite & lägga in låtarna på mobilen som jag ladda ner igår.
Har min andra nokia touch mobil, som gick sönder förut.. man kan inte ladda den så får ladda mitt batteri i en annan mobil och hålla på att byta och så..väldigt jobbigt men var ännu jobbigare att ha den mobilen jag hade innan, den cpa sig hela tiden. Sen så ska jag och mamma åka och köpa en ny mobil till mig,för hoppningsvis en sån som jag pajade som jg fick i julklapp..
Efter skolan så blir det gymmet Har inte hunnit blogga något..
Men jag och robin hade jättemysigt igår ! Mötte honom i sundbyberg sen så åkte vi till kista centrum och åt.. finns så otroligt mycket att välja på ! Men jag åt kebabtallrik och robin åt grekisk mat.. jag tog bara något som jag visste att jag tyckte om haha, kanske inte världens finaste mat på sin ett årsdag men eh vafan ska träna rumpan och benen ! har lite träningsvärk idag, men typ bara i armarna.. nej nu ska jag kila, vi hörs senare / M

-


"Dream on boy"


JUSTIN BIEBER

Riktigt bra låt!

Najs dag

Hejhej :D
Idag slutade jag 12 de var skönt . När jag slutat tog jag 13 över tåget till västerhaninge och tog 847 därifrån till berga . Milla hade 1 lektion så väntade på henne sen bytte vi om och började gymma . Det var skönt men lite jobbigt :p men de gick bra tycker jag . När vi tränat klart tog vi 20 över 3 bussen till västerhaninge och tog tåget till handen . Jag åkte hem och åt och tog ett långt bad och Millis gick till sig .
Tror jag ska träffa Milla en stund sen igen :) annars vet jag inte då blir de nog bara chilla hemma .
Men nu ska jag nog sätta på en film eller se tv så länge och ta de lite lugnt :p riktigt najs dag.
Byeebyee
/Emma


SKA LYCKAS :D!

gymmade efter skolan med emma i ca 1tim&40min sen så åkte vi till vh, jag köpte en risifrutti och jättemörkchoklad.. det är as bra, motverkar chanser och så.. nu ska man ju inte tro på allt men jag tror faktiskt på det! Sen så åkte jag hem och duscha & smörjde in mig med body butter. Väntar på att mamma ska bli klar med maten sen så blir det övningsköra.
I morgon blir det också gymmet,ska börja köra stenhårt nu ! Ska kriga för att nå mitt mål, drömkroppen som jag vill ha !!! Och så blir det att börja äta nyttigare och sluta med godsaker på vardagarna..
Nu ska det köras stenhårt !!! Men nu ska jag käka, hörs senare puss / M

en bild från sommaren 2009.


FYFAN

sitter i skolan med nadja.. har en lektion till,hästkunskap. Emma är påväg hit vi ska gymma efter att jag slutat,ska bli skönt! Vi har en ny lärare i historia,fyfan säger jag bara ! hon skriker när hon pratar och skit, så vi drog in i ett annat klassrum och låste in oss där självklart kommer kärringen och låser upp och kommer in var tredje minut. Så vi satte oss i typ en garderob i klassrummet för att slippa henne haha omoget ja vet men fan blev så less, då trodde hon att vi hade dragit haha.. vi ska ha henne hela jävla terminen,kommer aldrig palla. Sen fick man reda på att man har stalltjänst två veckor snart FYFAN ! Började nästan böla när jag såg det.. vara i skolan hela veckan och två helger i rad typ,nej usch det finns inget värre ! Min rygg kommer heller aldrig klara av det. Nej nu ska jag på lektion, skriver senare ciao / M

Godmorgon :)

Hejhej :p
Jag vaknade för en liten stund sen , 7 ungefär . Millis ringde mig men det var väldigt bra så jag inte försov mig .
Har inte varit världens bästa på att blogga just nu heller men aa .. I förigår blev de skolan slutade halv 3 sen hem då tog ja en dusch och åt lite sen chilla jag hemma hela kvällen e fett trött nu när skolan börjat igen och e sämst väder också . Igår var jag också i skolan men drog innan luch var fett trött och ont i huvudet och orka bara inte vara kvar , när jag kom hem la jag mig och kolla på film och somnade en stund det var skönt . Sen rinde Milla så åkte jag och mötte henne i haninge c en stund för hon skulle åka  och möta robin sen men mötte henne ett tag innan hon skulle ta tåget . Sen efter det så åkte jag hem så blev de chillkväll efter det . Är så trött nu hela tiden . Idag blir det gym , ska träna ordentligt . Känns som man bara äter hela tiden .. Så blir lite träning nu . Man har ju slutat röka så vill få bättre kondition också , min e skitdålig . Efter gymmet blir de säkert hem duscha och tyå äta något . Känner mig hungrig nu också , nej men tänkte käka lite frulle nu sen måste jag fixa och klä på mig . Pappa kommer strax och skjutsar till skolan . Men vi hörs kanske senare när jag kommer hem :)
Byeebyee
/Emma


tisdag

slutade skapligt tidigt idag,sen åkte jag och nadja till vh och chillade runt tills jag skulle ta tåget typ 40 min senare. Så hoppa jag av i handen och mötte emma där,åt en cheeseburgare och kolla runt i affärer sen åkte jag till sollentuna och träffade robin ett tag.. Vi åt gyros det är typ som kebab,fast smakar typ mer.. tyckte inte att de var något speciellt men robin älskar det. Sen så plockade hans pappa upp honom och så åkte jag tillbaka till handen och drog till stallet. Pysslade lite och mös med jojjis.. sen var jag hemma lite över nio och då fick de bli en varm dusch och nu sitter jag här. Ska faktiskt lägga mig snart, är så jävla trött på mornarna. I morgon blir det gymma med emma efter skolan,nu jävlar tihi. Men godnatt på er people / m

miss you

jag saknar dig, jag har absolut inte glömt dig !
Du var något speciellt för mig, du hade den där glimten i ögat..
Allt försvann så jävla snabbt, från att vara jordens lyckligaste till världens olyckligaste människa.
Allt känns så tomt och fel,du går inte att ersättas.
Jag tänker på dig varje jävla dag och jag hoppas att du ser mig, I will always love you


försovit mig!


Godmorgon. KUL att man försovit sig.. vaknade av att robin ringde klockan sju och min buss gick tjugo över.. måste stängt av alarmklockan i sömnen. Så nu får jag ta tjugo i nio bussen härifrån eftersom bussen till skolan bara går en gång i timmen..
Gick och la mig halv två i natt, måste lägga mig tidigare orkar inte annars..
efter skolan så ska jag åka till min efterlängtande pålle,wie! sen så vet jag inte riktigt vad som händer.
Men vi hörs senare/M

åångest !

skola idag fyfan !
Kunde inte somna inatt..låg och pratade med robin tills jag somnade,tog ett tag dock.
Var så jävla trött i morse,såg ut som en zombie och har värsta ångesten för att skolan börjat ! Vill bara ha looov !
Fattar inte hur ja ska klara av den här terminen.
träffade jossan vi drog till brb och köpte gott haha som vanligt,måste fan skärpa mig nu ! Sen körde jag till ica maxi med mamma efter maten gick as bra wiie..snart blir det motorvägen tihi.
Sen så drog jag hem till jossan igen och babbla minnen osv så mötte vi backis och hernis ett tag, kom nyss hem ska tvätta av mig sminket sen slå på en film. godnatt / M


Underbar dag !

Har inte hunnit blogga något..
Men jag och robin hade jättemysigt igår ! Mötte honom i sundbyberg sen så åkte vi till kista centrum och åt.. finns så otroligt mycket att välja på ! Men jag åt kebabtallrik och robin åt grekisk mat.. jag tog bara något som jag visste att jag tyckte om haha, kanske inte världens finaste mat på sin ett årsdag men eh vafan  Sen så gick vi runt och kollade lite och köpte god saker till bion som började tjugo i nio. Vi såg " Due date" den var jättebra, rekommenderar den starkt !
 
Men den kändes lite kort,kanske bara var jag som inbillade mig haha. Efter filmen så åkte vi hem till mig och mös. Vi gick och la oss klockan fem haha fan vad vi vänt på dygnet.. Fick en underbar dag med älsklingen och är helnöjd !
I morse så vaknade vi klockan två,fick dra robin upp ur sängen annars hadehan väl sovit till fyra.. sen hade mamma gjort pannkisar till frulle.. sen så kollade vi på ice age 3 haha lessnar aldrig, den är så skön.
Sen blev det chili con carne till middag sen var babe tvungen att åka hem..
I natt sover man ensam,kommer kännas konstigt  just nu sitter jag här med lilla emma.. hon ska dra hem nu och jag ska hoppa in i duschen sen slå på en film och hoppas på att man kommer kunna somna,eftersom att det är skola i morgon.. FYFAN för det! Jag har världens ångest inför skolan,visst har jag saknat mina brudar men den här terminen kommer bli så jävla hård ! Nej nu så ska jag kila.. puss / M


Körde på linnet i från Gina tricot, tröjan/jackan i från Gina tricot svarta leggings och mina klackskor som älsklingen köpte till nyår och sen lockigt hår .


Söndag

Heeeej :) Tyvärr har jag varit lite dålig på att skriva nu .. Men de har inte hänt så mycket , jag har gjort rent till råttorna och jag och Milla drog till jens . Jag var där själv också en dag för att han kom hem ifrån taihland . Sen har ja varit med Samuel också han åker iväg till sälen idag med massa polare och e borta en vecka :( Idag har jag absolut igen aning om vad som händer eller vad jag ska göra .. De får vi helt enkelt se .Skolan börjar imorrn , de är mindre kul . De här lovet har gått både fort och långsamt . Men nu tänkte jag kolla på tv och äta lite chocklad :) Byee /Emma

Ett år i dag :D


Det här är första bilden som togs på oss,08/01-10 minns den dagen så väl.
Det var dagen som jag blev den lyckligaste personen i denna värld,som jag började tro på kärleken igen.
Jag föll direkt,din charm ditt utseende ditt sätt att få mig att må var omotståndligt.. jag älskar dig så oerhört mycket,vi har varit med om så mycket tillsammans.. vi har byggt upp otroliga minnen & delat alla möjliga känslor..skratt,tårar,svek,glädje,ilska..you name it ! Vi har haft tuffa tider,precis som andra par..men vi har alltid hittat tillbaka till varandra oavsett vad som har hänt,och då finns det bara en orsak,vi är menade för varandra helt enkelt. Du är den finaste som finns i mina ögon,du är den finaste personen i mitt liv.. jag kan ligga och tittar på dig i timmar,ditt underbara leende,dom där raka vita tänderna får en att smälta, ditt skratt som drar med alla andra,dina sjuka skämt och din humor, dina blå ögon som får en att falla,dina kramar som får mig att känna mig som den tryggaste personen i världen,din famn,dina kyssar, du är för bra för att vara sann helt enkelt. Du är för bra för mig, jag vet inte vad jag har gjort för att få chansen till att vara med dig robin, men den chansen tar jag vara på med hela mitt liv. Du är min bästavän,du är en familjemedlem och min pojkvän, du är ALLT.. jag funkar inte utan dig.. jag trodde att jag skulle dö när vi hade den där jobbiga tiden,fan kan inte minnas när jag mått så dåligt som då. Tappade livslusten,vikten,matlusten,värmen,allt..min värld vart grå. Jag såg inget posetivt i något, jag vart okontaktbar..inte en människa kände igen mig,jag dog inombords. Men tack och lov för att det inte varade,för jag skulle aldrig klarat av det,utan dig inget mig..that's it ! Jag hoppas på ett ännu bättre år, med mer skratt minnen och otroliga dagar med dig robin. Glöm aldrig bort att du är allt för mig,du är min andra halv
Robin Nils Alexander Andersson ♥

Våran låt,älskar den!

middag & bio

Godmorgon människor.
Igår så drog jag och emma hem till jens,där var hennes pojkvän och kompisar till honom och jens.
Vi satt och kolla tv,lyssna på musik och drack lite.. sen så hämtade pappsen mig sen gick jag och la mig lite över tre. Var en helt okej kväll.
Nu har jag precis smörjt in mig med Body Butter och tagit en lång dusch.. ska alldeles strax börja fixa mig,kör på lockat hår och finkläder idag, sen blir det bio och middag ute med robin. Vi firar faktiskt ett år idag !
Men nu så hinner jag inte blogga mer, har lite brådis men bloggar kanske senare puss / M

home sweet home

Hej ! Är hemma i från robins farmor nu
har varit jätteskönt att få komma iväg ett tag, tyvärr så blev det inga bilder, förutom en på deras urgulliga hund  har inte varit ute någonting, vi har bara legat och latat oss inne hela tiden. Eller jo vi kom ut en dag, och då åkte vi till cloetta fabriken men då glömde jag kameran kvar i huset  haha blev godis för 400 kr, den ni  
har ätit så att jag har fått sovit med spypåse HAHA nej nu jävlar ska det hårdtränas, ska komma i toppform nu asso   den här fredagen har varit sjukt mysig ! Vi åkte till linköpings centrum och åt lunch och kolla runt så köpterobin skidunderställ och fixade en grej till övningsköra. Sen så köpte jag en tröja/jacka på Gina tricot 299 kr.. ville köpa en tröja men det var för stor och den andra var för liten, typiskt.. bussen hem var hur lyxig som helst, världens skönaste säten och värsta utrymmena,kändes mer som att man åkte flyplan haha. nej nu så ska jag vara social med min lilla emma som kommit hit. Vi ska hem till hennes kompis jens,vettefan vad vi ska göra men hörs senare eller i morgon. Puss / M
  
Så jävla gullig hund ! Kunde inte sluta klappa honom, han är så jävla gosig..satt och mös hela tiden hihi

Sjuk :(




Hejhej :D
I söndags var jag och älsklingen på bio . Jätte mysigt , vi såg den nya narnia filmen i 3D . Den var helt okej , rätt så bra .
Igår vet jag inte när vi vaknade men när vi gjorde det så åt vi och tog de lugnt ett tag . Efter det skulle vi åkt till min syster och hälsat på Nova men tyvärr kände jag mig inge bra så vi kunde inte åka dit .. så vi var hemma hos mig typ hela dagen , lite senare på kvällen så gick vi ner till konsum och köpte mat . Hade inte så stor aptit eftersom jag kände mig krasslig , så de tog lite tid för mig att äta . Senare på kvällen vart de mycket värre med mig , hade ont överallt kallsvettades hade sån jävla huvudvärk och feber och ja hela skiten :( Sen åkte älsklingen hem för en polare till han frågade om han ville jobba imorrn(idag) . Så han åkte hemåt och jag försökte sova och ta de lugnt men det var inte de lättaste .. Har typ somnat och vaknat hela natten , inte sovit så jätte bra iallafall.
Idag gick jag upp efter att jag legat kvar i sängen ett tag mådde fortfarande dåligt imorse , Jag gjorde te och någon macka och tog en alvedon , sen låg jag bara i sängen . Sen frös jag så himla mycket så jag gick upp och tog ett snabbt bad , det var ganska skönt och avslappnande . När jag badat klart blev det sängen igen , jag är ju ganska död just nu känns de som .. Nu sitter jag här vid datan och tänkte skriva de här lite snabbt sen tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på någon rulle äta ostbågar och dricka cola och ta de lugnt de behövs om man ska bli frisk någon gång . Fyfan vad jag hatar att vara sjuk de är fan de värsta som finns . Någon som håller med ??
Neee fyy nu exploderar mitt huvud snart så jag drar till sängen igen och ta de lugnt och sen kanske försöka sova . Byee Byee vi hörs imorgon :)
/Emma


hejdå

Godmorgon.
Sitter och väntar på att gå till bussen, vi ska hem till robins mamma och äta lunch sen så åker vi i från centralen till linköping. Men ha det bäst hörrni, så lovar jag att blogga och ladda upp foton när jag kommer hem puss ! /M

planer för 2011



kan inte komma på något mer just nu, men jag ska tamefan lyckas ! /M

mys

såhär såg min och älsklingens myskväll ut igår hihi.
& ja, jag är trött,sliten och osminkad.


You are everything for me ♥


JÄVLA SKIT !

jävla skit ! jag och mamma var på onoff och skulle köpa ny mobil till mig, nej men självklart så var dom slut och jag åker i väg i morgon och ville ha min mobil tills dess SUCK. Men hon ska åka till en annan onoff i morgon så förhoppningsvis så har jag en ny mobil när jag kommer hem på fredag, annars kommer jag få flipp för jag behöver verkligen ha en ny. Den jag har nu krånglar hela tiden !
Vi såg aldrig "the town" igår vi somnade haha..
Förresten kommer inte kunna blogga på ett tag nu eftersom att jag ska hem till robins farmor. Men jag skriver i morgon. / M

vi kör på en till..

Hur har året 2010 varit för dig? -  upp o ner
Bättre än förra året? - hm..vissa saker typ o andra inte
Någonting du aldrig kommer glömma 10? - oh ja
Har du flyttat under år 10? - nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - många
Isåfall vilken? - om jag ska dra en så får de bli pink- raise your glass, bara för att hon är min favorit & förebild
Har du kysst en främling? - nej
Hur har du mått under året? -  upp o ner
KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2010? - underbar
Har du varit kär? - jaaa
 
Har du sagt jag älskar dig till någon? - yes
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - yes
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej
SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej
Har någon i din släkt avlidit? - nej
Har du slagit någon riktigt hårt? - kan ha hänt
varit i slagsmål? - hm.. vetinte
PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - ah
Isåfall vad? - secret
Har du skämt ut dig? - haha de gör jag väl typ jämt?
har du ljugit för en vän? - kanske någon vit lögn.
Har du varit ute en hel natt? - yes
Har du blivit tagen av polisen? - japp
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja 
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - ja
SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Berga naturbruks gymnasium
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nej kan jag inte påstå
Hatar du någon på din skola? - haha kan man säga
Har du gjort något framsteg? - ja
Haft alla rätt på ett prov? - nästan

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - ja
Har du förlorat en vän? - ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - jaa
Har du haft en relation med en vän? - nej
/M

filmkväll

sitter hos robin nu, tog lite tid att komma hit i dag.. som ni vet så bor han i märsta fast en bit ut så bussen går inte alls ofta typ bara några få gånger om dagen och i från honom så måste man boka bussen två timmar innan man åker.. och om det blir problem me bussen så brukar en ersättnings buss hämta oss och så blev det som sagt nu, de blev något fel på bussen så en bil hämtade oss. När vi kom hem så kollade vi tv och nu blir det film.. vi ska se " The sorcerers apprentice " det är typ en action/komedi och sen så blir det " The town " om vi inte somnar innan, och det är typ en action/thriller. Köpte lite gott i handen också till filmerna,snacka om att man har varit onyttig under lovet haha.


Btw på tisdag så åker jag till robins farmor.vi bokade buss idag, och vi stannar där tills fredag. 
Men kommer med kommentarer om filmerna i morgon godnatt / m 


Heeeej




Hejhej :D
I fredags blev de nytt år, sjukt roliig kväll  :D:D
Jag och älsklingen sov hos Milla , dagen efter var det slapp . Jag och älsklingen gick hem efter vi vaknat till och ätit lite . Vi gick hem till mig och tog ett bad . Sen slappa vi lite i sängen , sen köpte vi as god pizza . Det var såååå gott . Efter vi ätit tog vi de bara lugnt till en film och bara myste . Idag kommer jag inte riktigt ihåg vilken tid vi vaknade men när vi gjorde de åt vi lite mackor och drack daimoboy . Rätt så gott . Efter ett tag åkte Samuel hem för hans mobil hade dött och hans mamma började bli orolig och han skulle äta och sånt . Jag tror jag och samuel ska gå på bio idag också hoppas de blir någon bra film då :p 
Min systers bebis har kommit så tänkte nog kanske åka dit en stund idag om de går :D Nova heter hon och kom i fredags vid 3 tiden , så skulle vara kul att åka dit och se henne och säga grattis och lite sånt .
Nu ska jag äta tänkte jag :) men vi hörs Byee Byee
/Emma


:(

Nu har jag min gamla nokia igen,min andra pajade när jag blev sur på mamma,så nu måste jag ha den här i stället.Så jävla irreterande, hade precis fixat spel och massa skit till den nya mobilen och hade precis blivit van och så med den..jävla piss. Hoppas att man kan typ försöka få en ny annars så ska mamma köpa en ny till mig,så jag behöver ju inte gå med den här så länge, men är ändå irreterande. / M

Andra storebrorsan på besök

ändrade planer igår.. jag och robin stannade hemma hos mig och sov här. Min älskade bror david i från gävle kom på besök
och eftersom att jag träffar dom så sällan så ville jag stanna. Vi tittade lite tv käkade taccos och lite gott på kvällen och spelade biljard  Var jättemys. Sen gick jag och robin och la oss vi tre.
Nu har jag precis duschat och ska fixa mig snart, sen så åker jag och robin hem till honom efter middagen och slagga där. Vi hörs senare / M

 

EN bild i från nyår,togs tyvärr inga bilder.. glömde min kamera hos robin .

NYTT ÅR :D

Hej på er . NYTT ÅR, WHOOO
Igår så käkade vi middag hemma hos robin sen så drog vi till kolartorp hem till en polare som också heter robin, där var det underbara människor. Vi satt och drack och hade det mys sen så drog vi till gropen, bussjävlen var försenad så vi hann inte dit till tolvslaget,så jävla surt ! Där träffade vi lite människor, sen så drog ja,emma och robin hem till mig. Min storebrorsa hade fest och vi hade inget annat för oss,underbara människor här med
Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på år asso ! Fyfan,underbart kul.
Som vanligt så slutar det med att någon deckar på våran toa och spyr ner hela handfatet, inte coolt.
Sen så gick vi och la oss vid halv sju/sju.. nu sitter jag här med världens huvudvärk, USCH.
Har typ precis käkat frulle, emma och samuel slaggade här. Ska strax hoppa in i duschen och försöka bli lite piggare och fräschare. Jag och robin åker hem till honom och sover där i kväll, men vi hörs senare ciao / M

RSS 2.0